ВИДЕО: Карахме новото BMW X5

  • Галерия с 19 снимки. Галерия с 19 снимки.

15 May 2024

X5 е на пазара от 1999 г. Тогава за мнозина бе шок, как марка, като BMW направи „джип“. Или по-скоро SUV, което обаче се превърна в световен хит, включително и у нас. От 2019 моделът влезе в своето 4-то поколение, а от февруари 2023 получи фейслифт, който производителят нарича LCI - Life Cycle Impulse. Какви са разликите? Наистина ли се усещат, като подобрения? В какви версии се предлага? Колко струва? Всичко това и много повече в новото ни видео.

Видео, което споделяме с вас благодарение на приятелите ни от Autopro.bg. Те предлагат изключително богата гама от тунинг компоненти и аксесоари за автомобили, чрез четири магазина и сайт. Може да посетите един от тях, за да разгледате. Шансът да има нещо за вашия автомобил граничи със 100%. Кликнете тук или на тази картинка горе, за да отскочите до сайта на Autopro.bg. Приятен престой там, както и с новото ни видео.

Кликнете тук или на тази картинка горе, за да отскочите до сайта на Autopro.bg. Приятен престой там, както и в YouTube канала ни. 

Първото Revuelto в България!