Pagani Huayra Macchina Volante е безумно красив начин за летене

  • Галерия с 15 снимки Галерия с 15 снимки

23 May 2018

Pagani не е от компаниите, които парадират с всеки нов свой модел с дълго и скучно прес съобщение. В интерес на истината италианската компания понякога изобщо не разкрива, когато някой платежоспособен клиент е поискал да му изработи специална версия. Към теб гледаме, Ferrari.

И в такива случаи за някои от колите разбираме едва когато някой добре въоръжен с камера човек попадне на тях на улицата. Такъв е случаят с тази Macchina Volante, която случайно попадна в интернет пространството преди точно година.

Днес “летящата машина” е била засечена край Женевското езеро. И както винаги е предизвикала сериозен фурор, както става ясно и от снимките. Macchina Volante се отличава със синята карбонова каросерия, сините спирачни апарати и италианските знаменца, “вплетени” във въглеродните влакна. Други уникални детайли са допълнителните отвори за охлаждане в стила на Zonda Cinque.

Задвижването е от 6-литров V12 на AMG със 755 к.с. и 1100 Нм. Те отиват към задните колела през 7-степенна последователна кутия, а сцепление се намира едва на четвърта...

 

Много по-добра от предишната?