BMW Серия 3 с M Performance части. Така по-добре ли е? Галерия и видео

  • Галерия с 15 снимки. Галерия с 15 снимки.

05 Oct 2018

Новото BMW Серия 3 e един от най-технологичните автомобили в класа си, както и един от най-директно управляващите се, твърдят от BMW. Появата на поколение G20 обаче предизвика лек смут, тъй като визията на колата се оказа по-… различна, отколкото мнозина очакваха. Впрочем, така се случи и с новото Z4, но истината е, че докато не видим и двете коли на живо, по-добре да не бързаме с присъдите.

Няма и ден след премиерата на G20, BMW представи и целия си M Performance каталог, накичен на модела. Новата „тройка“ изглежда по-различно, можем да кажем по-агресивно, но и същевременно по-балансирано и по...BMW.

Всеки компонент, които виждате по автомобила, може да се поръча и поотделно. M Performance джанти с размери от 18 до 20 инча, M Performance спирачки, изпускателна система с облечени в карбон накрайници, M Performance брони и прагове, както и най-различни елементи от карбон.

Карбон може да сложите и вътре, както и да изберете волан с алкантара и централен маркер в стил състезателен автомобил. Немците все още не предлагат ъпгрейд на ECU-то на моторите, но в бъдеще тази опция също ще влезе в M Performance каталога.

По-добре ли изглежда новото BMW Серия 3 с M Performance бодикита? Споделете мнението си, след като сравните колата с нормалните изпълнения (кликнете на тази синя G20).

 

 

Много практичен и интересен!