BMW M8 Competition се появи без камуфлаж, но все още неофициално

  • BMW M8 Competition - 9 снимки BMW M8 Competition - 9 снимки

26 May 2019

BMW се готви за мини революция в моделната си гама – за първи път в историята на марката ще видим спортен автомобил М8. Въпросната кола ще има и още по-наточена Competition версия, като вече можем да се насладим на първи снимки с нея, макар и неофициални.

Както е очевидно, някой смелчага е надигнал покритието, с което автомобилът е бил предпазван по време на транспортирането си с кораб. На един от кадрите виждаме отражението на мъж в жълта униформа, което подсказва, че въпросният смелчага най-вероятно е служител на компанията превозвач. Фотосите идват от пристанище в Южна Африка. Видно е, че купето има доста по-агресивна визия от M850i, като това се дължи най-вече на новите брони.

Както предполагаме вече сте отгатнали, под предния капак ще работи 4,4-литров битурбо V8 мотор. По непотвърдени данни мощността ще е 620 к.с., а въртящият момент ще достига до 750 Нм. Подобно на М5, M8 Competition ще разполага с xDrive 4х4 система с възможност за две или четири задвижващи колела. Ще има и състезателен режим.

Много практичен и интересен!