Легендата за 'четириочковците' оживява чрез нов рендър

  • E-Class с четири кръгли фара - снимка отпред и отзад E-Class с четири кръгли фара - снимка отпред и отзад

23 Aug 2019

Мерцедесите с четири кръгли фара – една легенда от 90-те години на миналия век, която разтуптява сърцата на феновете на марката и до днес. Този дизайнерски похват беше запазен за няколко спортни автомобила, но и за големите седани от серията E-Class.

Актуалният дизайнерски език на марката не предполага нещо подобно. В момента немците залагат на по-изчистени и стилни линии, в които преобладават облите и неправилни форми. Това не ни пречи да си помечтаем за миг, че марката връща кръглите фарове в употреба.

За целта ни помагат дизайнерите на руското онлайн издание Kolesa.ru, които подхванаха актуалното поколение E-Class и го префасонираха. Идеята е да си представим фейслифт за модела с четири кръгли фара в предната част и стопове в малко по-ретро стил.

Предполагаме каква ще бъде реакцията ви – идеята не е много добра, може би, но на нас май ни харесва. Бихме могли да си представим интересна специална лимитирана серия за обновения E-Class (който, впрочем, идва скоро), която да предлага дизайн като „четириочковците“ от едно време.

Първородната Godzilla!