Vilner с нов Instagram профил. Нека го подкрепим!


19 Nov 2019

Жалко е. Правиш стойностни неща, прославяш името на България зад граница, променяш мисленето на „западняците” за нашата мила родина, във възможно най-положителна посока, връщаш качественото значение на етикета ‘Made in Bulgaria’, и пак се намира някой, който да посегне на един от основните ти канали за комуникация и представяне на работата ти. От завист? Конкуренция? Без значение, жалко е.

Това се случи с Instagram профила на Vilner, световно известното ателие за индивидуализиране на автомобили и дизайн, базирано в нашата столица. Ателие, от което буквално излизат интериорите за електрическите хиперавтомобили Rimac, както и редица култови клиентски проекти.

Профилът на Vilner в Instagram бе получил симпатиите на над 10 000 последователи, преди да бъде „вандализиран” и безвъзвратно затрит. Но е излишно да таим злоба и да отправяме отрицателни пожелания към извършителя. Вместо това, много по-ефективно, можем да подкрепим Vilner с клик за новия профил на ателието: @vilnerdesign

Може да го направите както намирайки го в Instagram, така и – още по-лесно -, кликвайки на тази картинка, която сме направили активен линк, за бърза препратка към новия профил.

Това е към вас, а към Vilner - злобата и недобронамереността могат да бъдат единствено ластик за изстрелване в една посока, напред и нагоре!

Първородната Godzilla!