AC Schnitzer е готов и с комбито G21

  • Галерия с 14 снимки Галерия с 14 снимки

15 Dec 2019

В случай че като нас обичате бързи германски комбита, то току-що представеното Серия 3 Туринг от Schnitzer вероятно ще ви допадне.

Тунинг ателието е оставило отпечатъка си върху почти всеки аспект от колата - от поведението на двигателя, през окачването, аеродинамиката и джантите, до интериора.

Първата готова версия е 330d xDrive, чиято мощност е увеличена от 265 на 315 к.с., а въртящият момент достига 660 спрямо стандартните 580 Нм. Schnitzer в момента работи и по 320i, 330i и M340i, като очакваме резултатите да са не по-малко впечатляващи.

Тунинг ателието ще добави спортна изпускателна система и ново по-твърдо окачване, което освен това доближава купето до асфалта с 25 мм.

Може да поръчате 19 и 20-инчови джанти в двутонова комбинация или антрацитен цвят, които добре допълват десетките нови аеро елементи - спойлери, преден сплитер, дифузьор, маски...

За жалост интериорът не присъства в тази галерия, но в каталога на Schnitzer откриваме нови планки за предавките, алуминиеви педали и възможност за избор от богат набор кожени и изкуствени тапицерии за седалките.

 

Първородната Godzilla!