Новият VW Passat се поизложи на лосовия тест. Видео


17 Dec 2019

Volkswagen Passat получи сериозно обновление по-рано тази година като дори успяхме да разгледаме модела по време на изложението в София през октомври. Колата изглежда просто чудесно за автомобил от D сегмента, а и подобрената гама от двигатели обещава адекватно задвижване.

Всичко е цветя и рози, нали? Да, ама не точно. Един от любимите ни тестове си взе поредна жертва - т.нар. лосов тест се оказа доста труден за Passat във вараинт комби с оборудване R-Line. Семейният товарач неочаквано се провали в някои от изпитанията.

При навлизане в тестовата отсечка със скорост от 77 км/ч, комбито бързо изпуска задницата си и събира половината конуси по трасето. Най-високата скорост за успешно преминаване е 73 км/ч, като дори и тогава Passat Variant не се чувства много спокоен.

В защита на немската машина, упражнението с преминаването на надлъжно разположени конуси е песен зад волана, а усещането зад волана е доста добро. Това ни информира каналът km77 във YouTube, който свали доста глави с лосовия си тест.

Лукс от Китай!