Това са част от автомобилите в личната колекция на Фреди Меркюри

  • Вижте пет от колите на Фреди Вижте пет от колите на Фреди
  • Daimler Limousine DS420 - Тази кола Фреди купува още преди да има шофьорска книжка. Поради това, в нея той основно се вози. Daimler Limousine DS420 - Тази кола Фреди купува още преди да има шофьорска книжка. Поради това, в нея той основно се вози.
  • Lincoln Town Car - С две думи, това е американската кола на Фреди - купува я, за да има с какво да се вози, когато е в Ню Йорк. Lincoln Town Car - С две думи, това е американската кола на Фреди - купува я, за да има с какво да се вози, когато е в Ню Йорк.
  • Rolls-Royce Silver Shadow - Това е един от автомобилите, които Фреди не продава до смъртта си през 1991 година. Rolls-Royce Silver Shadow - Това е един от автомобилите, които Фреди не продава до смъртта си през 1991 година.
  • Range Rover Convertible - Открит SUV с V8 мотор? Фреди разполага не само с луксозни лимузини, но и с машини за разходки извън пътя. Range Rover Convertible - Открит SUV с V8 мотор? Фреди разполага не само с луксозни лимузини, но и с машини за разходки извън пътя.
  • Mercedes-Benz 420SEL - Смята се, че това била любимата кола на Фреди. Остава в негово владение и бива карана ежедневно до края на житейския му път. Mercedes-Benz 420SEL - Смята се, че това била любимата кола на Фреди. Остава в негово владение и бива карана ежедневно до края на житейския му път.

27 Dec 2019

Фреди Меркюри е една от онези фигури, които остават в съзнанието ти завинаги. Достатъчно е да чуеш някоя песен на Queen, да изгледаш клип или концерт, или пък да прочетеш някое интервю, за да бъдеш пленен от магията му. С годините сме изчели и изгледали почти всичко свързано с Краля, но едва наскоро научихме за страстта му към автомобилите.

Колекцията му може и да не е впечатляваща по размерите си на фона на други известни личности, които имат интересни коли, но все пак е доста любопитно да хвърлим един бърз поглед към екземплярите. Вижте пет от най-интересните возила в галерията.

Първородната Godzilla!