Бусчето УАЗ 452 с чисто нов дизайн за 2020 година! Yeah, right...


04 фев 2020

Някак си инстинктивно се сещаме за една картинка, която се върти от години насам из интернет. Показва еволюцията на BMW Серия 7 и тази на Лада 2107, завършвайки с извода, че съвършенството просто няма нужда от изменения.

Най-вероятно нещо подобно са си мислили и хората от УАЗ, тъй като версията на модела 452 за 2020 година на практика трудно може да бъде различенa от тази от 1965 година. Да, точно тогава за първи път на пазара се появява заобленото 4х4 бусче.

Новости за новата моделна година все пак не липсват. Пътническата версия Expedition разполага с нови брони и офроуд гуми от BF Goodrich. Тапицерията на седалките не пропуска вода, а срещу доплащане можете да се сдобиете и с подгряване на седалките. Подгрев в УАЗ-ка, човече!

Задвижването идва от 2,7-литров бензинов мотор със 112 к.с. Скоростната кутия е с пет степени и ръчна, а задвижването - традиционно 4х4. В най-скъпата си версия 452, който сега носи по-модерното име SGR, ще се продава за почти един милион рубли, което възлиза на около 27 500 лв.

Коментари
 • Г-н Този

  Г-н Този
  04 фев 2020 - отговори

  Невероятен боклук! Има сигурността на яйце при челен удар с 30км/ч съдейки по позицията на водача. Остаряла концепция...ненужно производство в този му вариант. Ок има фенове, нека запазят дизайна, бих го разбрал. Но това нещо не е мръднало и милиметър в насока сигурност. Което го прави тотално безсмислено и ненужно! :)
 • Г-н Онзи

  Г-н Онзи
  05 фев 2020 - отговори

  Точно в такава посока "сигурност" трябва да се правят автомобилите. А с днешните тамагочита по пътищата много от непорасналите шофьори се мислят за безсмъртни. Трябва да се редуцира матряла....шкарт не е нужен.
 • 123

  123
  05 фев 2020 - отговори

  За тайгата става.
Коментирай

Sending ...