Отлагат за август автосалона в Ню Йорк, който трябваше да се състои през април

  • Автосалонът в Ню Йорк е поредното автомобилно шоу, което се отлага или няма да се състои заради коронавируса Автосалонът в Ню Йорк е поредното автомобилно шоу, което се отлага или няма да се състои заради коронавируса

11 Mar 2020

Автомобилният салон в Ню Йорк стана поредното събитие, станало жертва на коронавируса. Организаторите официално отложиха изложението за периода 26 август - 6 септември.

Много е вероятно някои от участниците ще откажат щандовете си за новите дати през лятото и да осъществят виртуални премиери, както постъпиха участниците в автосалона в Женева. Никой не би чакал четири месеца за премиера, която е била насрочена за април.

Още преди коронавирусът да наложи отлагането на събитието, големи европейски производители като Audi, BMW и Mercedes бяха решили да го пропуснат.

Решението за отлагането дойде след като вчера в Ню Йорк бяха потвърдени 31 нови случая на заразяване с COVID-19, което прави общо положителните проби в щата 173, като се очаква разпространението на болестта да продължи.

 

Много практичен и интересен!