Стига спекулации: Това е дизайнът на новия Merc S-Class! Официално


25 May 2020

Време е да прекратим спекулациите за следващото поколение Mercedes-Benz S-Class - щял да бъде грозен, нямало да бъде истински Merc и какво ли още не. Чухме всякакви коментари. Днес е време най-накрая да хвърлим официален поглед към автомобила.

В нова онлайн платформа производителят от Щутгарт разпространи първа официална снимка на модела, която показва дизайна на предната част. И - о, изненада! - съвсем очакван и прекрасен е. Поне по нашето скромно мнение.

От това, което виждаме, можем да съдим, че новата S-ка няма да е революционна по отношение на своя дизайн. Не че сме и очаквали нещо подобно, все пак говорим за един от стожерите на модерните луксозни автомобили. Засега можем да кажем, че линиите са пипнати умерено, но все пак достатъчно, за да допринесат за една по-свежа визия. За радост, нито частица от внушителното излъчване отпред не е загубено.

А иначе, що се отнася до двигателите и технологиите, говорихме по тези въпроси доста. Няма да навлизаме в подробности отново, можете да си припомните обширния ни материал за това тук. А съвсем скоро, някъде през втората половина на годината, очакваме и пълния и зрелищен дебют на новия S-Class.

Междувременно, припомнете си ревюто ни на все още актуалния S-Class:

Първородната Godzilla!