BMW изтезава G80 M3 на “Ринга” (Видео)

  • Папарашките снимки на M3 се въртят из нета от месеци, колата обаче ще дебютира едва през зимата или пролетта Папарашките снимки на M3 се въртят из нета от месеци, колата обаче ще дебютира едва през зимата или пролетта

06 Jun 2020

Независимо какво е мнението ви за новата Серия 4 на BMW и огромната предна решетка, ясно е, че всички чакаме с нетърпение новите M3 и M4. Баварците от своя страна дават всичко от себе си, за да изпипат максимално седана и купето преди премиерата им в самия край на тази година или (по-вероятно) в началото на 2021.

Във видеото M3 отчаяно се бори да намери сцепление, явно карано на предела на възможното от тестовите пилоти на BMW. Не е ясно дали папарашките кадри на колегите от Carscoops и Statesidesupercars показват версията със задно предаване (само тя ще може да се поръча с ръчка) или тази с xDrive, вероятно в режим M-Dynamic, когато целият въртящ момент се насочва към задните колела.

Във всеки случай BMW вложи много в новото поколение G80. Колата получи изцяло новата платформа CLAR, която го прави много по-леко от предшественика си. Съответно нови са и адаптивното окачване и по-мощните спирачки, които да се справят с 3-литровия туин турбо редови шестак с 480 к.с. (510 във варианта Competition).

 

Първородната Godzilla!