Книжка с инструкции за McLaren F1 бе продадена за 4200 евро

  • Галерия със 7 снимки. Галерия със 7 снимки.

08 Aug 2020

Супер! Нищо пари, ако вече си имате McLaern F1, който в днешно време може да се купи за от няколко милиона евро до няколко десетки милиона евро.

На снимките всъщност виждате две книжки с дебели корици и значки ‘F1’ на тях – много яки! Едната е въпросното ръководство, а другата – сервизната книжка. Те са част от ‘Open Roads, The European Summer Auction’ търга на RM Sotheby’s, откъдето си намериха нов стопанин срещу 4200 евро.

В галерията може да видите и част от съдържанието им, което е в унисон с педантичното внимание към детайла, с което Гордън Мъри е проектирал и автомобила. В описанието за работа със CD чейнджъра Kenwood например е илюстриран диска с албума ‘Street Legal’ на Боб Дилън, любим на г-н Мъри.

Разгледайте кратката галерия, кликнете на снимките горе за пълната галерия, а после може да кликнете и тук долу за много интересен материал. Този за наследника на McLaren F1, новият суперавтомобил на Гордън Мъри GMA T.50. Изпипана до микрон машина с атмосферен V12 развъртащ се до 12 100 об/мин и ръчни скорости!

Много практичен и интересен!