Две седмици преди премиерата: 20 снимки от интериора на S-класата

  • Галерия с 20 снимки Галерия с 20 снимки

15 Aug 2020

Mercedes показа много от новите системи, които ще дебютират с W223 (въздушните възглавници, навигационната система, завиващата задна ос и второто поколение MBUX), а от днес вече имаме и пълен достъп до интериора на лимузината. Вече знаехме, че в него има пет екрана, които могат да взаимодействат един с друг, но детайлните снимки все пак показват много любопитни детайли.

Глезотиите достигат съвсем ново ниво. Вече говорим не само за подгряване на седалките, но и за подгряване на облегалките за глави и корите на вратите. Кори не е много точно казано за внимателно подбраната естествена кожа, с която се тапицират вратите на W223, но схванахте идеята. В същото време интериорът е обграден с още повече звукопоглъщаща пяна, отколкото предходното поколение на колата, за да гарантира максимално изолираност и комфорт.

В галерията над текста ще видите снимки на версията с четири седалки, но S-класата ще се предлага и в по-практичен вариант с пет места. Новият 12,8-инчов екран е довел до намаляването на физическите бутони в интериора с 27 в сравнение с предишното поколение. Всички те са заменени от сензорни повърхности и възможност за гласов контрол на все повече функции.

Новото поколение на S-класата ще дебютира официално на 2 септември 2020.

 

Лукс от Китай!