Ето ги колите от „Бързи и яростни“ 9 (Галерия)

  • Галерия от 30 снимки с превозни средства от Галерия от 30 снимки с превозни средства от

11 May 2021

До премиерата на деветата част от поредицата „Бързи и яростни“ остава малко повече от месец. Тя официално е озаглавена с краткото F9, идващо от Fast 9. Преди няколко дни ви показахме най-новия трейлър, а сега вече разполагаме и с богата галерия снимки с колите от новия филм.

Световната премиера на “Бързи и яростни“ 9 е насрочена за 25 юни за САЩ, а във Великобритания ще се появи на голям екран на 8 юли. Галерията от фотографии с колите във филма са напълно официални и дават богата представа за автопарка, в който преобладават моделите на Dodge.

Една от колите на Доминик Торето (Вин Дизел) е именно Dodge или по-конкретно Charger Tantrum (горе). Дом кара и още един Charger R/T с масивен компресор, стърчащ над предния капак (долу).

Основната кола на Торето в новия филм е друг модифициран Charger от 1968 г. (на снимката долу). Той е със средноразположен V8 двигател, ниско окачване, раздути задни калници и променени предни.

Зад предните седалки на този Charger е поставен плексиглас, през който се вижда самия двигател.

Голямата машина, която може да видите в последния трейлър на F9, е брониран камион, наричан Armadillo. В сцената с преследването му (на снимката най-горе) виждаме оранжева Toyota Supra и Charger-а на Доминик Торето.

От трейлъра знаем, че има и Pontiac Fiero с реактивен двигател. Ето го и него.

В деветата част на поредицата място намира и британската спортна кола Noble M600. Тя е карана от актрисата Хелън Мирън в ролята на Магдалина Шоу.

Новият злодей в „Бързи и яростни“ 9 е героят на Джон Сина – Якоб Торето, брата на Доминик. За разлика от брат си, той предпочита да кара Ford. И във филма е с Mustang GT350 от 2016-та с модифициран преден капак с широк отвор за въздух за по-агресивен вид.

В галерията най-горе може да видите още превозни средства, които участват в новия филм. Като например G-класа, Acura (Honda) NSX, Apollo Intensa Emozione, кросов мотор Yamaha YZ250F, Aventador и др.

Много практичен и интересен!