Снимаха новото BMW Серия 3

  • Галерия с шест папарашки снимки Галерия с шест папарашки снимки

28 Feb 2022

Седмото поколение BMW 3 се появи през 2018 и е време за обновяване на седана G20 и комбито G21. Колата ще бъде представена по-късно тази година, а папараците на MotorAuthority вече я засякоха по време на тестове във варианта Touring.

Както виждате дори от тези покрити с камуфлажи прототипи, моделът е получил нови фарове, по-агресивна предна решетка и различни брони.

По-сериозни са промените в интериора. Серия 3 ще получи големи екрани от iX, включително осмото поколение iDrive, което ще вкара най-продаваното BMW в крак с последните технологични достижения.

Най-приятната промяна обаче се крие в това, че обновеният модел за първи път ще получи версия M3 Touring, за която знаем, че BMW подготвя от поне две години. За добро или лошо тя ще се появи само във варианта Competition, което значи 510 к.с, 650 Нм, xDrive и 8-степенен автоматик.

Производството на обновената Серия 3 започва през юли, като първите доставки се очакват през есента. Този модел ще остане в производство до 2025 (за седана) и 2026 г. (комбито).

 

Лукс от Китай!