И Mercedes-Benz избра България след BMW и Porsche

  • Галерия от 10 снимки с новата V-класа 2024 на Mercedes-Benz Галерия от 10 снимки с новата V-класа 2024 на Mercedes-Benz

20 Sep 2023

България става все по-популярна дестинация за немските автомобилни компании, а и не само. В страната ни вече са реализирани няколко мащабни видео проекта, като тази година BMW и Porsche снимаха непоказвани модели. В момента голям екип на Mercedes-Benz е в София за нова реклама, научи DizzyRiders.

В столицата се снима промо видео на новата V-класа, която бе представена в края на юли. От Mercedes-Benz са докарали в България трите й версии: стандартната с дизелов двигател, електрическата EQV и туристическата Marco Polo.

През настоящата година BMW засне в София видео за новите бронирани версии на Серия 7 и електрифицираната i7, които до онзи момент не бяха показвани и бяха строго пазени по време на снимките от папараци. Блиндираните лимузини бяха снимани на жълтите павета в центъра, в района на НДК и по Северната скоростна тангента.

Porsche също заложи на български снимачен екип и това лято докара в България камион с два напълно готови автомобила Macan от бъдещото поколение на модела.

Преди малко повече от година Toyota дойде в родината ни за снимки на прототипа Toyota Crown, който по-късно бе официално представен на салона в Гуанджоу, Китай.

През 2020 г. BMW засне много хубаво видео със заглавие BMW M Town, което също бе реализирано по улиците на София и в киноцентъра в Бояна. За него два автовоза с нови и стари М модели бяха докарани в родината ни.

В началото на 2022 г. Skoda заложи също на България, снимайки у нас тв реклама на новата Fabia за английския пазар. Тогава с камион, транспортиращ в миналото болиди на Формула 1, бяха докарани две коли от новия модел.

Лукс от Китай!