OMV MaxxMotion Free Rider е отново на ход! Започва втората част от голямата ни игра за мотористи. Подаряваме стотици литри бензин и супер награди от Prestigio!


18 Sep 2017

Кой може да участва в играта? Абсолютно всеки моторист появил се на обявеното място в обявения час със своя мотоциклет. Първите десет явили се на съответната бензиностанция OMV си тръгват с ваучер зa пърформанс горивата OMV MaxxMotion на стойност 20 лв. (ако се появите с нафтов мотоциклет, хартийката важи и за дизел). Ваучерите ще ви бъдат връчени лично от нашия OMV MaxxMotion Free Rider, който ще познаете по чисто новия мотоциклет Triumph Tiger и брандираната му туринг екипировка.

Докога е играта? Втората част на нашето приключение започва от 18 септември и продължава до 29 септември включително, две пълни седмици! Точните дати и места на които е спре нашият Райдър ще намерите на dizzyriders.bg/freerider, така че подгрейте моторетките (въпреки топлото време) и се пригответе да им сипете от пърформанс горивата OMV MaxxMotion напълно безплатно.

Колко бензиностанции дневно ще посещава нашия Rider? Нашият моторист ще посещава по две бензиностанции дневно, в продължение на две седмици (без уикенда, и той е човек, а все пак все още е лято), като конкретните места ще научавате предварително от нашия сайт и фейсбук страница. Този понеделник, 18 септември, Райдърът ни започва отново от София - той ще посети в 13:00 OMV Бояна, Околовръстен път и ОМV Тунела, Люлин 10. Но това е само началото, защото след тази заграявка той пали към Пловдив за 19-ти септември (графикът и спирките му ще намерите на dizzyriders.bg/freerider).

 

Още награди? Да, чрез играта ни СНИМАЙ РАЙДЪРА. Това е специална игра за тези от вас, които обичат да снимат и да печелят. Имаме две наистина силни седмични награди: видеорекордър Prestigio и смартбук Prestigio 133 s. И двете са осигурени от нашите приятели Prestigio. Видео рекордера ще изтеглим на 25-ти септември, понеделник, точно в 18:00 на фейсбук страницата ни. Великолепният смартбук Prestigio 133 s ще изтеглим в последния ден на играта ни, петък, 29-ти септември, отново в 18:00. За да може да участвате в жребия за тези великолепни награди трябва да успеете да снимате нашия Райдър някъде в трафика, на бензиностанция OMV или по пътищата на България. Той ще навърти много километри, така че шанса да го засечете не е никак малък. Снимате го, качвате изображението в специално създадения за целта сайт dizzyriders.bg/freerider и вече участвате в жребия за голямата седмична награда осигурена от Prestigiо.

Внимание, всеки от вас може да участва само с една снимка в рамките на една седмица.

За да участвате в играта СНИМАЙ РАЙДЪРА не е необходимо задължително да сте моторист.

Изискването да сте такъв обаче важи за играта с ваучерите, като всеки моторист има право на ЕДИН ваучер дневно.

За повече информация посетете dizzyriders.bg/freerider

Успех на всички!

 

.

Първородната Godzilla!