Koenigsegg One:1 излиза извън пътя с 1360 коня. Уж


17 Aug 2017

На всички ни е ясно, че това е „манипулирана картинка“, която изглежда едновременно абсурдно и готино. Дело е на някой си Yasid Design и я публикуваме първо защото (ето пак) е готина и второ – не е ли Koenigsegg марка, която наистина прави абсурдни неща? Като например въпросния модел One:1 с 1360 коня и 1360 кг, кола в чиято официална спецификация пише „Мощност: 1 мегават“? Кола с 3D принтиран ауспух, най-големият детайл принтиран от титан в света?   

Изумителните факти около една от любимите ни марки за хипер коли са толкова много, че направихме отделен материал за тях. Клиокнете на също изумителната лилава Regera, която ще ви отведе именно към него. Припомняме, че този модел е хибрид с 1500 коня и няма скоростна кутия, просто защото… тежи.

А това е може би любимото ни изпълнение на Agera - RS ‘Gryphon, която се задвижва от същата версия на мотора, като тази в One:1. Тоест 1360 коня и убийствено яка визия с гол карбон и златни графики. И като казваме златни имаме предвид златни, от 24-каратово злато. Кликнете на нея за пълната информация.

 

Първородната Godzilla!