Suzuki-Mellow V-Track 1000 е супер яка интерпретация на тема ‘V-Strom’

  • Галерия с 14 снимки. Галерия с 14 снимки.

26 Jun 2018

Дело е на немското ателие Mellow Motorcycles и изглежда чудесно. Майсторите първо събличат напълно мотора, след което оформят визията му от глина, преди да пристъпят към изграждане на карбоновите панели. Да, всички панели по Suzuki-Mellow V-Track 1000 са изработени от въглероден композит. Резервоарът е алуминиев и помещава заводската бензинова помпа. Седалката също е специална, изработена от кожа от як.

Mellow не са променяли нищо по ходовата част. Вилката остава заводската обърната 43-милиметрова Kayaba с настройки, както шокът отзад също се регулира.

Мотоциклетът е базиран на най-новото поколение Suzuki DL 1000 V-Strom с добавката XT, точно какъвто тествахме преди няколко седмици (кликнете на снимката долу за галерията и теста). С него идват и златните DID колела със спици, които немците са боядисали в черно. R-11 Yoshimura гърнето с карбонова обшивка седи супер до тях.

Що се отнася до инструменталния панел, той е заводския, но преместен върху резервоара. За него е изработена и специална карбонова подложка. Разгледайте галерията с 14 снимки, след което клинете на нашата долу за теста на V-Strom 1000.

 

 

Първородната Godzilla!