Внимание, милионери – продават Pagani Huayra BC Macchina Volante. Цена? Неизвестна

  • Галерия с 36 снимки на суперколата Галерия с 36 снимки на суперколата

09 May 2019

Ако питате колко струва, значи не можете да си го позволите. Тази стара, но златна максима важи с пълна сила за автомобила от галерията по-горе. Това е не просто суперкола, а Pagani Huayra BC Macchina Volante – лимитиран модел на иначе и без това доста екзотичната машина.

Колата е произведена през 2017 година по поръчка на колекционера Крис Син от САЩ. Единствена по рода си е, но това не е достатъчно за него – скоро след получаването й, той я връща във фабриката за един допълнителен карбонов спойлер. Така става още по-уникална.

Интересното е, че обявата всъщност не поднася изцяло коректна информация. Сигурни сме, че километражът не е превъртан, но сме сигурни и, че тази кола е била в движение – в интернет се въртят нейни снимки от различни места в Америка, както и от Женева.

Задвижването тук не е просто някаква си моторизация. Под ламарините (или по-скоро под карбоновите панели) се крие 6.0-литров V12 от AMG, който бълва 789 к.с. и цели 1100 Нм въртящ момент. Само го вижте на снимките - истински шедьовър.

В комплект с автомобила вървят и специални ръчно изработени сакове за багаж, които си пасват по цвят и дизайн със самата суперкола. Яката работа.

Ако случайно проявявате интерес, ето и VIN кода на колата за проверка - ZA9H11UA7HSF76122. Нали се сещате, just in case. Обявена цена липсва, а такава можете да получите след обаждане. Обзалагаме се, че ще е в милионите.

Лукс от Китай!