Какво искате от автомобилните производители през 2024 година?


02 Jan 2024

2023 година приключи и най-вероятно ще остане в историята като преходна по много отношения. От една страна преходна по отношение на електрическата мобилност, тъй като пазарът все още не успява да достигне темповете, които някои производители бяха заложили. От друга, преходна, защото потребителският интерес продължава да налага кросоувъри и SUV автомобили, оставяйки далеч назад традиционни в миналото сегменти.

2023 година беше белязана и от няколко много важни дебюти. Някои от най-знаковите имена включват Ford Mustang, BMW Серия 5, Volkswagen ID. Buzz, Toyota Land Cruiser и - разбира се - Tesla Cybertruck. Новата година се очертава не по-малко вълнуваща откъм продукти, но за това ще говорим в следващите 12 месеца.

Сега ви питаме - какво очаквате вие от автомобилните производители? Или по-точно - какви продукти и ходове на автомобилната индустрия ще ви направят щастливи през новата година? Повече електромобили? Завръщане на ДВГ? По-малко кросоувъри и повече комбита? Споделете, микрофонът е ваш.

Лукс от Китай!