Златен Nissan GT-R, Audi S3 по-мощно от Veyron и BMW M1, забравено в гараж за 34 години. Дванадесетте най-четени от вас наши неща за 2016


31 Dec 2016

Седим на прага на 2017 г. и размишляваме за това, какво се случи през отиващата си 2016-та. Адски много неща, както хубави, така и не толкова хубави, трагични, различни. Но този праг е и добро място, от което да върнем лентата назад, да отворим админ панела на DizzyRiders.bg и да погледнем кои са нещата, които са ви направили най-силно впечатление през годината.

Година, в която ние самите се трансформирахме, в която успяхме да спечелим Facebook симпатиите на над 12 хил. от вас, и година, която ни достави удоволствие да бъдем с вас. Стараем се да бъдем различни, по възможно най-положителния начин.

Представяме ви 12 от най-интересните материала публикувани от нас през годината, класация, която сте определили именно вие. Подреждаме я от 12-та към 1-ва позиция, като с едно кликване върху всяка снимка от следващите долу, ще попадате във въпросната статия с пълната и галерия и видео към нея, ако има такова.

На 12-та позиция е този изумителен ръчно гравиран Nissan GT-R, един от мега експонатите на тазгодишното тунинг изложение SEMA. Натиснете го за да попаднете в пълната галерия от шоуто.


 

Номер 11 по интерес, Mercedes-Benz 560 SEC AMG 6.0, една абсолютна класика с неустоим чар. Кола, която пленява вниманието не само на запалените по марката, а на всички интересуващи се поне малко от автомобили. За историята и пълната галерия, просто натиснете това мощно купе.

 


 

На десетата позиция на най-четен материал за 2016 сте класирали още един тунингован Benz, който обаче е правен тук в България. Това е Mercedes-Benz S-Class преработен от родното Art Studio Vilner, материал който наистина не очаквахме да избухне по такъв начин, не че не си заслужава. Кликнете върху тази предница за да влезете в галерията с прекрасния интериор.


 

Космическата стерео система на Lamborghini, която е с 2000 лв. По-скъпа от чисто нов VW Passat, заема място номер 9. Пълната галерия на яката система, както и видео, ще отворите в нов прозорец, само с едно кликване върху уредбата. Приятно разглеждане.


 

Осмо място по брой преглеждания заема един от най-новите ни хитови материали, този за намереното след 34 години престой в гараж BMW M1. Колата е на едва 7329 км и след реставрацията може да чукне цена от над 1 млн. евро. За историята натиснете снимката.

 


 

Още една приятна изненада за нас е материалът, който сте класирали на седма позиция: галерията от кацането на най-големия пътнически самолет у нас. Съгласни сме, че като че ли се прекали с шумотевицата около него, но снимки на Airbus A380, ескортиран от два български МИГ-29, не се виждат всеки ден. Кликнете върху самолетите за пълната галерия.


 

 

Шест: 40-тият рожден ден на култовия модел Golf на VW. По този повод публикувахме галерия с 31 снимки и кратко инфо на най-бързите серийни Golf-ове през тези години. Ще скочите на нея, ако кликнете върху този мечтан R 400, който за съжаление не успя да стигне до шоурумите.


 

Пето по интерес, също от групата на VW, също базирано на Golf, е това Audi S3 MkI. Брутално тунингованият компактен хеч, който е по-мощен от Bugatti Veyron Super Sport. Тази S3-ка вдига 200 км/ч за 7,2 секунди! Може да я видите (и чуете) в действие, като цъкнете на снимката.

 

 

Четвъртата най-гледана новина за 2016 е с български герои: единственото у нас E46 BMW M3 CSL, супер ограничената серия на мега тройката. Въпросната галерия на „нашенското“ CSL ще отворите, като кликнете на колата.


 

Качваме се на най-ниското стъпало от почетната стълбичка. Бъдещият първи сериен пикап на Mercedes-Benz взриви интернет. Серийната кола ще споделя базата си с новия Nissan MP300 Navara, а как приблизително ще изглежда, може да видите във видеото и галерията (кликнете на X-Class).

 

 

В подножието на върха: видеото на този брутализиран Nissan GT-R с 2500 коня, който вдига 330 км/ч за 7 секунди. Галерията на най-бързия GT-R в света ви очаква, както и видео от рекордния пробег. Линкът ще изскочи в нов прозорец, веднага след като цъкнете на тези турбини.


 

И...място номер 1! Най-разглежданата публикация в DizzyRiders.bg за 2016 г. Това е Ford. Ford и то какъв: Vicious Mustang с 1000 к.с., задвижван от 5,1-литров Ford V8, базиран на 1965 Ford Mustang Coupe. Бруталната галерия от 30 кадъра плени вниманието на най-много от вас. Вижте защо, като кликнете на този грозно мощен Mustang. Честита нова година, приятели! Сигурни сме, че 2017-та ще е много по упешна и положителна за всички ни! Бъдете здрави :)))

Първородната Godzilla!