Над 150 автомобила за тест и награда – кола по избор. Автосалонът в София отваря врати на 12-ти oктомври


08 Oct 2019

По всичко личи, че „Международния автомобилен салон София 2019” ще бъде най-силният досега. По всичко, но най-вече по статистиката за брой изложители, нови модели, тестови автомобили и заети площи. А именно: над 75 фирми, 250 експоната, 16 нови модела, 13 фейслифта и 18 нови модификации, 12 хил. заети квадрата. Интересни са и данните за колите с алтернативни задвижвания, 13 електрически, 5 plug-in хибрида, 17 меки хибрида и 4 с двигатели на метан. A, да, ще има и мотори - 14 броя.

Кога отваря врати? Първият ден на салона е 12-ти октомври, събота, като изложението ще продължи до 20-ти, неделя, включително.

Работното време? Новост от тази година е удълженото работно време. „Интер Експо Център” ще отваря врати в 10:00 и ще ги затваря чак в 20 ч. Изключение правят дните между 14 и 18-ти, когато работното време ще е от 10:30 до 19:30 ч.

Колко струват билетите? Зависи какъв ви трябва, но в общи линии може да вземете за възрастни през уикенд, който е 12 лв. или 10 лв. на човек, ако ходите през делничен ден. Ако пък влизате след 17 ч., тогава може да го направите срещу 8 лв., а децата под 6 г. влизат без пари, както и инвалидите. Имате обаче и вариант за групов билет, така че най-добре кликнете на тобва банерче тук, за да разгледате всички варианти и даже може да си купите.

Как да стигнете? Адресът е като всяка година, бул. „Цариградско шосе” 147, но ако не сте ходили или искате да ползвате Google, направо кликнете на тази картинка, която ще ви задреди директно локацията.

Коя марка къде ще бъде? Домакините са се погрижили да публикуват и схема с разпределението на марките по залите. Може да си я свалите в pdf формат, ако кликнете тук долу.

Какви са наградите? Най-различни, но разбира се, че най-много ни вълнува голямата, автомобил по избор. Целият списък с колите, предвидени за награда, може да намерите като кликнете тук.

Още подробна информация? Може да намерите на момента, като кликнете на тази картинка, която ще ви отведе до официалния сайт на събитието.

Първородната Godzilla!