Салонът в Ню Йорк: Nissan с части от X-wing, Lincoln с име на уиски и F-Type с 4 цилиндъра. Галерия от странното изложение

  • Галерия от 20 снимки. Галерия от 20 снимки.
  • Dodge Challenger Demon. Червеният злосторник е мощен 840 к.с. и вдига предница при старт. Пълната галерия и инфото ще намерите като кликнете на колата долу в текста. Dodge Challenger Demon. Червеният злосторник е мощен 840 к.с. и вдига предница при старт. Пълната галерия и инфото ще намерите като кликнете на колата долу в текста.
  • Merc-AMG GLC 63 S. Топ версията на средно големия SUV, която се задвижва от 510 конен 4-литров V8. Прави 100 за 3,8. Кликнете на купе версията долу за материала. Merc-AMG GLC 63 S. Топ версията на средно големия SUV, която се задвижва от 510 конен 4-литров V8. Прави 100 за 3,8. Кликнете на купе версията долу за материала.
  • Merc-AMG GLC 63 S Coupe. Въпросната купе версия, всичко за нея плюс видео, ще откриете, като кликнете на колата долу. Merc-AMG GLC 63 S Coupe. Въпросната купе версия, всичко за нея плюс видео, ще откриете, като кликнете на колата долу.
  • Jag F-Type. Единият овален ауспух означава... 4-цилиндъра. Окей, 300 коня е, но... Кикнете на червената кола долу и ще разберете всичко важно. Jag F-Type. Единият овален ауспух означава... 4-цилиндъра. Окей, 300 коня е, но... Кикнете на червената кола долу и ще разберете всичко важно.
  • Nissan 370Z Coupe Heritage Edition. Няколко лепенки и... не много повече. Всичко за „специалитета“ ще намерите, ако кликнете на изрязаната кола долу. Nissan 370Z Coupe Heritage Edition. Няколко лепенки и... не много повече. Всичко за „специалитета“ ще намерите, ако кликнете на изрязаната кола долу.
  • Toyota FT-4X. Фънки концепция „за младите“, с GoPro-та на борда, махащи се панели и стабилна водоустойчивост, за да карате и по вода. В някаква степен. Toyota FT-4X. Фънки концепция „за младите“, с GoPro-та на борда, махащи се панели и стабилна водоустойчивост, за да карате и по вода. В някаква степен.
  • Jeep Cherokee Trackhawk. Най-Cherokee-то генерира 707 коня и вдига 290 км/ч. Става. Пълната галерия и инфото ще намерите като кликнете на колата долу в текста. Jeep Cherokee Trackhawk. Най-Cherokee-то генерира 707 коня и вдига 290 км/ч. Става. Пълната галерия и инфото ще намерите като кликнете на колата долу в текста.
  • Audi R8 GT4. Това е 500-конната пистарка на Audi, атмосферка е и е само със задно. Долув текста ще видите горе-долу така изглеждащата Audi Sport Edition. Кликнете на нея. Audi R8 GT4. Това е 500-конната пистарка на Audi, атмосферка е и е само със задно. Долув текста ще видите горе-долу така изглеждащата Audi Sport Edition. Кликнете на нея.
  • Nissan GT-R Track Pack. Колата идва с... по-малко копчета в интериора. Мощна е стандартните 565 коня, а всичко за нея ще намерите долу, само кликнете. Nissan GT-R Track Pack. Колата идва с... по-малко копчета в интериора. Мощна е стандартните 565 коня, а всичко за нея ще намерите долу, само кликнете.
  • RAM 1500 Sublime Sport. Интересно име за големия пикап, различаващ се по черанта решетка, екстремния капак и 22-ичновите джанти. Това е. RAM 1500 Sublime Sport. Интересно име за големия пикап, различаващ се по черанта решетка, екстремния капак и 22-ичновите джанти. Това е.
  • Nissan за кучета. Хъъм, да, марката представя SUV специално съобразено с изискванията на най-добрия приятел на човека. Има рампа за кучета, душ и дори сешоар... Nissan за кучета. Хъъм, да, марката представя SUV специално съобразено с изискванията на най-добрия приятел на човека. Има рампа за кучета, душ и дори сешоар...
  • Тоуота за NASCAR. Малко странна комбинация, но факт. Оригинално скромна визия претворена от фибростъкло и карбон. Хмм. Тоуота за NASCAR. Малко странна комбинация, но факт. Оригинално скромна визия претворена от фибростъкло и карбон. Хмм.
  • Infiniti QX80 Monograph. Щатско-японският отговор на Range Rover. Дълга над 5 метра и широка над 2, колата е концепция, доста самочувствена при това. Infiniti QX80 Monograph. Щатско-японският отговор на Range Rover. Дълга над 5 метра и широка над 2, колата е концепция, доста самочувствена при това.
  • Полицията на Ню Йорк. И някой от техните странни возила. Поръчали са 250 колички Smart ForTwo, кликнете на едната долу Полицията на Ню Йорк. И някой от техните странни возила. Поръчали са 250 колички Smart ForTwo, кликнете на едната долу
  • BMW E36. Ъъъ, тази кола май не е много нова. Не е, но е състезателна. BMW си имаха други работи на щанда, но TG са снимали тази. Това е. BMW E36. Ъъъ, тази кола май не е много нова. Не е, но е състезателна. BMW си имаха други работи на щанда, но TG са снимали тази. Това е.
  • Honda NSX GT3. Всъщност Acura, но реално една и съща кола. Задвижва се от същия 3,5-литров битурбо V6, като шосейката. Мощна е 500 коня и изглежда мега яко. Honda NSX GT3. Всъщност Acura, но реално една и съща кола. Задвижва се от същия 3,5-литров битурбо V6, като шосейката. Мощна е 500 коня и изглежда мега яко.
  • Chevrolet Camaro ZL1 1LE. Най-мощното изпълнение на Camaro е ZL1, а 1LE е допълнителен пакет за каране на писта. Всичко за мега Camy-то долу. Chevrolet Camaro ZL1 1LE. Най-мощното изпълнение на Camaro е ZL1, а 1LE е допълнителен пакет за каране на писта. Всичко за мега Camy-то долу.
  • Lincoln Navigator. Новата кола е по-скоро автобус – вижте 22-инчовите джанти, някак си му... малеят. Всичко за буса след кликване на снимката долу. Lincoln Navigator. Новата кола е по-скоро автобус – вижте 22-инчовите джанти, някак си му... малеят. Всичко за буса след кликване на снимката долу.
  • Nissan Rouge с вериги. Още една специална версия на колата, която не се продава в Европа. Тя представлява Nissan Rouge… с вериги. Nissan Rouge с вериги. Още една специална версия на колата, която не се продава в Европа. Тя представлява Nissan Rouge… с вериги.

16 Apr 2017

Абсолютно, на тазгодишното шоу в Ню Йорк дебютираха странни автомобили, освен готините. Но и тези странните често спадат към готините, така че не е лошо да видите всички интересни експонати на едно място. Снимките взаймствахме от TopGear.com, а коментарите са си наши.

Правим го в този комбиниран материал, в който може да разцъкате галерията от 20 снимки с по малко инфо горе, с оранжевите стрелки. Другото удобство за вас свързано и с по-подробна информация, са тези автомобили на бял фон тук в текста. Кликването на всяка една от тях ще ви отведе до наш индивидуален материал. Приятен престой в сайта.

 

Chevrolet Camaro ZL1 1LE. Какво е 1LE? Ами, американците малко ни объркват, като нареждат такива кодове след името на колите, но обяснението е просто: ZL1 е най-мощното изпълнение на Camaro, а 1LE е допълнителен пакет за каране на писта. Не че „обикновеното“ ZL1 не е окей за там, просто от Chevy са решили да добавят още няколко неща, за да могат да ни го продадат по-скъпо. Кликнете на колата за галерията.

 

Audi R8 Coupe Audi Sport Edition е... цветен повод за още продажби. Избирате между 540 и 610 к.с. За първото в Германия искат 181 900 евро, след знака „plus” стои сумата от 23 900 евро или 205 800 евро базова цена. Кликнете на колата.

 

Jag F-Type 2.0. „Преживяването „F-Type” е по-достъпно от всякога...“ Това казват Jaguar в официалното си прессъобщение за премиерата на версията с най-малкия мотор, първият 4-цилиндров агрегат в гамата на F-Type. Тоест, имаме с 2 цилиндъра и 1 литър по-малко двигател в сравнение с досегашния базов 3.0 V6 Supercharged и в сравнение с 380-конния V6 S AWD, който карахме ние (видеото). Проблеееммм? Кликенте на колата.

 

Merc-AMG GLC 63 S Coupe. Под предния капак работи 4-литровият битуррбо V8 на AMG, който вече по традиция се предлага в две изпълнения – базово с едва 476 к.с. и 650 Нм за Merc-AMG GLC 63 и върхово с 510 к.с. и 700 за тази версия S. Кликенте на колата.

 

Nissan GT-R Track Edition. Oкачването настроено от Nismo, откъдето идват и джантите, както и титаниевата изпускателна система, която спестява няколко килограма спрямо серийната. Мощността? Там няма промяна, ръчно сглобяваният 3,8-литров V6 битурбо R38DETT си генерира стандартните за 2017 GT-R 565 к.с. и 633 Нм. Кликнете на колата.

 

Nissan 370Z Coupe Heritage Edition. За съжаление мощностният скок е само визуален, без технически. Двигателят остава познатия 3,7-лиров VVEL V6 с 328 к.с., а скоростите 6 механични (с нов съединител обаче) или 7 автоматични. Кликнете на колата.

 

Nissan Rouge One Star Wars Limited Edition. Чували ли сте за Nissan Rouge? Ако не сте, това е защото колата не се продава в Европа, а само в САЩ, но тази специална модификация е добър повод да научим за нея. А именно Nissan Rouge Star Wars Limited Edition, „първият сериен автомобил, който ще се продава с елементи от Star Wars“... Ле-ле. Кликнете на колата.

 

Dodge Challenger Demon. Двигателят е 6,2-литровия компресорен HEMI V8, но с почти всичко сменено, плюс по-обемен механичен компресор. Резултатът е 840 к.с. и 1045 Нм, никак не е зле. Като се добави и ревизираната 9-степенна трансмисия, олекотяването със 90 кг спрямо Hellcat. Кликнете на Demon-a.

 

Lincoln Navigator. Новият модел се предлага в две версии, къса... дълга 5,4 метра и дълга, която е 5,7. Втората тежи 2,8 тона, а моторът е 3,5-литров EcoBoost V6 с 450 коня. Кликнете на автобуса.

 

Jeep Grand Cherokee Trackhawk. Джипката е по-бърза от Cayenne Turbo S, мощна е 707 коня и вдига 290 км/ч. И струва 184 хил. лв., което са пари за семки в сравнение с цената на Turbo S. Кликнете на колата.

 

Smart ForTwo Police. Един от 250-те поръчани от NYPD. Ако по някаква причина искате да научите още малко за това, може да кликнете и на тази количка.

 

 

 

Първородната Godzilla!