12 от най-готините коли представени в Женева. От Honda Civic Type R до Koenigsegg Agera RS ‘Gryphon’.

  • Галерия с още 12 снимки, като всяка кола ще намерите и под формата на картинка-линк в текста. Галерия с още 12 снимки, като всяка кола ще намерите и под формата на картинка-линк в текста.
  • Koenigsegg Agera RS ‘Gryphon’. Хиперкола с много карбон и 24-каратово злато. Koenigsegg просто си го могат. Koenigsegg Agera RS ‘Gryphon’. Хиперкола с много карбон и 24-каратово злато. Koenigsegg просто си го могат.
  • McLaren 720S. Новата кола на британците е страхотна, с нов 4-итров мотор и сгъваем километраж. McLaren 720S. Новата кола на британците е страхотна, с нов 4-итров мотор и сгъваем километраж.
  • Lambo Huracan Performante. Най-екстремният вариант на Huracan, който (уж) държи рекорда на „Ринга“. Lambo Huracan Performante. Най-екстремният вариант на Huracan, който (уж) държи рекорда на „Ринга“.
  • Mercedes-AMG GT Concept. Хибридът с 815 коня, който ще бори Panamera. Внушителен. Mercedes-AMG GT Concept. Хибридът с 815 коня, който ще бори Panamera. Внушителен.
  • Ruf CTR 'Yellow Bird'. Тази птичка е карбонова и вдига 360 км/ч. Изумителна. Ruf CTR 'Yellow Bird'. Тази птичка е карбонова и вдига 360 км/ч. Изумителна.
  • Alpine A110. Лека конструкция и по-добро ускорение от Porsche 718 Cayman. Alpine A110. Лека конструкция и по-добро ускорение от Porsche 718 Cayman.
  • Range Rover Velar. Много красив и все така истински Range, който може да гази през гората. Range Rover Velar. Много красив и все така истински Range, който може да гази през гората.
  • Bentley EXP 12 Speed 6e Concept. Ако електрическото бъдеще изглежда така, нека да заповяда моментално. Bentley EXP 12 Speed 6e Concept. Ако електрическото бъдеще изглежда така, нека да заповяда моментално.
  • Aston Martin Rapide AMR. Вози 4 човека с 340 км/ч. Приятен Aston. Aston Martin Rapide AMR. Вози 4 човека с 340 км/ч. Приятен Aston.
  • Porsche 911 GT3. Вече с 500 коня, по-добро от всякога и вече с... ръчни скорости, о, да! Porsche 911 GT3. Вече с 500 коня, по-добро от всякога и вече с... ръчни скорости, о, да!
  • Porsche Panamera Sport Turismo. Не харесвате комбита? Разгледайте това. Porsche Panamera Sport Turismo. Не харесвате комбита? Разгледайте това.
  • Honda Civic Type R. Все още само с предно, но с 320 коня и ръчни скорости. Изглежда страхотно. Honda Civic Type R. Все още само с предно, но с 320 коня и ръчни скорости. Изглежда страхотно.

10 Mar 2017

Не твърдим, че с този материал обхващаме всички значими експонати от грандиозното изложение в „Палекспо“, но селекцията ни от 12 коли е доста изтънчена. И доста разнообразна, от най-новата версия на якия хотхеч Civic Type R, през лекото и емоционално Renault Apline A110, към електрическото бъдеще на Bentley и EXP 12 Speed 6e (единствената кола от селекцията ни, която е прототип, заедно с Merc-AMG GT Concept) и до частично покрития с истинско злато Koenigsegg Agera RS ‘Gryphon’.

И за да бъдем максимално изчерпателни, а навигацията ви из всичките данни за тези автомобили да е улеснена за вас, ви предлагаме колите както като галерия която да цъкате със стрелкичките горе, така и във вид на картинки-линкове. Кликване върху всяка една от колите ще ви отвежда към индивидуална публикация за модела, с цялата нужна информация за него и пълна галерия от снимки. Приятно разглеждане, приятели.

Koenigsegg Agera RS ‘Gryphon’. Хиперкола с много карбон и 24-каратово злато. Koenigsegg просто си го могат. (кликнете на колата за материала и галерията)

 

McLaren 720S. Новата кола на британците е страхотна, с нов 4-итров мотор и сгъваем километраж. (кликнете на колата за материала и галерията)

 

Lamborghini Huracan Performante. Най-екстремният вариант на Huracan, който (уж) държи рекорда на „Ринга“. (кликнете на колата за материала и галерията)

 

Mercedes-AMG GT Concept. Хибридът с 815 коня, който ще бори Panamera. Внушителен. (кликнете на колата за материала и галерията)

 

 

Ruf CTR 'Yellow Bird'. Тази птичка е карбонова и вдига 360 км/ч. Изумителна. (кликнете на колата за материала и галерията)

 

Alpine A110. Лека конструкция и по-добро ускорение от Porsche 718 Cayman. (кликнете на колата за материала и галерията)

 

Range Rover Velar. Много красив и все така истински Range, който може да гази през гората. (кликнете на колата за материала и галерията)

 

Bentley EXP 12 Speed 6e Concept. Ако електрическото бъдеще изглежда така, нека да заповяда моментално. (кликнете на колата за материала и галерията)

 

Aston MArtin Rapide AMR. Вози 4 човека с 340 км/ч. Приятен Aston. (кликнете на колата за материала и галерията)

 

 

Porsche 911 GT3. Вече с 500 коня, по-добро от всякога и вече с опция за... ръчни скорости, о, да! (кликнете на колата за материала и галерията)

 

 

Porsche Panamera Sport Turismo. Не харесвате комбита? Разгледайте това. (кликнете на колата за материала и галерията)

 

Honda Civic Type R. Все още само с предно, но с 320 коня и ръчни скорости. Изглежда страхотно. (кликнете на колата за материала и галерията)

 

Първородната Godzilla!